Uvjeti korištenja

Obrt ŠTUK-MONT vam omogućuje korištenje sadržaja svojih Internet stranica, u skladu sa niže navedenim uvjetima. Korisnici Internet stranica obrta ŠTUK-MONT, korištenjem bilo kojeg dijela istih smatraju se upoznatim s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju njihovim korištenjem, te prihvaćaju sadržaj koristiti isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Intelektualna i autorska prava

Sadržaj ovih internetskih stranica nije dozvoljeno kopirati, distribuirati, mijenjati ni stavljati na raspolaganje trećim osobama, bez izričitog pismenog dopuštenja odgovornih osoba obrta ŠTUK-MONT i drugih vlasnika autorskih prava. Sadržaj na ovim Internet stranicama vlasništvo je obrta ŠTUK-MONT, te je kao takav zaštićen pravima intelektualnog vlasništva, od kojih su neke ilustracije dodatno zaštićene autorskim pravima trećih osoba. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela ovih Internet stranica, bez dozvole njihovih vlasnika, smatra se kršenjem zakona o autorskom pravu.

Odricanje od odgovornosti

Obrt ŠTUK-MONT ne preuzima odgovornost za točnost informacija na ovim Internet stranicama, te nije odgovorna za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz uporabe istih. Neke od poveznica na ovim Internet stranicama vode na druge Internet stranice, koje nisu pod kontrolom tvrtke ŠTUK-MONT, koja stoga nije odgovorna za sadržaj istih i eventualnu nastalu štetu.

Zaštita privatnosti

Obrt ŠTUK-MONT poštuje privatnost posjetitelja ovih Internet stranica. Svi eventualno prikupljeni podaci o posjetiteljima nisu i neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je to uvjetovano zakonom.

Promjene sadržaja

Obrt ŠTUK-MONT zadržava pravo promjene sadržaja i uvjeta korištenja ovih Internet stranicama bez prethodne najave, te se ne smatra odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Izbornik